een natuurlijke remedie voor uw paard...
Feel
Good
Paardenmassage

Alle rechten voorbehouden aan Feel Good Paardenmassage ©2012                                                                                               Ontwerp en realisatie: Lowkey Webdesign
Feel Good Paardenmassage stelt geen diagnoses en geen enkele massage is een vervanging voor de zorg van een dierenarts.

Welkom...
Humane massages zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zelfs personen die geen topatleten zijn bezoeken met enige regelmaat een masseur. Voor paarden is een sportmassage geen bekend fenomeen, wat een gemis is voor het paard.

Een paard is een prooidier. Hierdoor zal een paard niet snel laten merken dat het ergens last van heeft. Ook onze gedomesticeerde paarden laten dat niet merken.

U zult dus niet snel constateren dat een paard (spier)pijn heeft. Waarschijnlijk zult u het tijdens het rijden onbewust merken. Signalen van verzet die door het paard worden gegeven worden vaak bestempeld als ’een moeilijk paard’, ‘lui’, ‘eigenwijs’ ‘onwil’ ga zo maar door. Er wordt vaak niet bij stilgestaan dat het paard deze signalen kan geven als pijnuitingen.

Spierproblemen zullen niet uit zichzelf verdwijnen. Een sportmassage voor het paard kan hierbij uitkomst bieden. Het paard wordt van hoofd tot aan staart gemasseerd. Er worden spierspanningen opgespoord en losgemaakt. Hierdoor zal het paard zich fysiek en vaak ook mentaal een stuk beter voelen en weer met plezier voor u willen werken.

De prestaties die paarden moeten neerzetten zijn niet natuurlijk. Om optimaal te kunnen blijven presteren en te genieten van het rijden is een massage geen overbodige luxe voor een paard. De resultaten zullen u versteld doen staan.